Uppgifter: André Silva på väg till AS Monaco

Uppgifter: André Silva på väg till AS Monaco

Monaco vill värva André Silva

Klubben från furstendömet sägs ha blickarna riktade mot André Silva för att få till en värvning i sommar.

AC Milan fortsätter sin jakt på att värva in offensiva krafter. Denna sommar har André Silva kommit tillbaka efter att ha varit utlånad till Sevilla men italienarna räknar inte med anfallaren och nu har man istället siktat in sig på Rafael Leão från Lille.

André Silva kommer inte att fortsätta på San Siro nästkommande säsong och portugisen har kopplats ihop med flera klubbadresset som kan vara intressanta att flytta till under hösten. Nu skriver italiensk press att AS Monaco är det lag som ligger närmst att få till en värvning av 23-åringen. Det är Tuttosport som skriver att klubben från furstendömet kan komma att få till en övergång för Silva och betala drygt 25 miljoner euro för den före detta FC Porto-spelaren.

Intresserade av Mariano Díaz

Det är inte bara André Silva som finns på önskelistan hos Monaco. Även Real Madrids anfallare Mariano Díaz ska vara ett namn som diskuteras i den rödvita klubben inför nästkommande säsong. Spelaren ska ha accepterat en flytt till Monaco men de båda klubbarna behöver även komma överens om en prislapp.

Det återstår att se om Monaco värvar in båda anfallarna eller om man bestämmer sig för en av spelarna.

SE ÄVEN: AC Milan siktar in sig på Ángel Correa

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply