bet365

Arsenal jagar Nices talang Malang Sarr

Arsenal jagar Nices talang Malang Sarr

Försvararen har gjort en fin insats i Ligue 1

Arsenal håller ögonen på Nices försvarare Malang Sarr, som har imponerat på många under sin debutsäsong i Ligue 1, enbart 17 år gammal.

Arsenal har haft lite problem med sin defensiv och även om tränare Arsene Wenger tycks ha funnit en formel som funkar bra, med nya sommarvärvningen Shkodran Mustafi och Laurent Koscielny på mittbacksplatserna, så är det ett partnerskap som ännu inte är fulländat. Trotjänaren Per Mertesacker förväntas också återvända från skada inom en snar framtid. Trots detta söker den franske tränaren ständigt efter nya talanger som han kan värva, och tror sig ha funnit en i Frankrike och Ligue 1.

Enligt rapporter från bland annat Bleacherreport så sägs Arsenal hålla ögonen på OGC Nice:s mycket unge och talangfulle försvarare Malang Sarr, som under sin debutsäsong i den franska ligan Ligue 1 redan har lyckats imponera och göra ett intryck. Den blott 17-årige försvararen kan spela på alla positioner i försvaret men det är på mittbacksplatsen i Nice som han verkligen har blommat ut. Detta har gjort att Nice nu är desperata att se till att försvararen skriver under ett nytt kontrakt med den franska klubben, med storklubbar som Arsenal som jagar efter mittbacken.

Sarrs första ögonblick av tillkännagivelse var då han nickade hem det vinnande målet för Nice i deras 1-0 seger över Rennes i början av säsongen, och sedan dess har han enbart fortsatt att imponera, med sitt mogna spel, sin styrka och sin snabbhet. Nice rapporteras vara beredda att sätta in en utköpsklausul på 50 miljoner euro i Sarrs nya kontrakt, samt även förlänga det till fyra eller fem år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply