Arsenal försöker igen med PSG-stjärnan

Lavezzi till Arsenal i vinter?

Den brittiska siten TMW rapporterar under onsdagsförmiddagen att Ezequiel Lavezzi kan vara på väg att skriva på för Arsenal i vinter.

Under en längre tid har Paris Saint-Germains argentinare Ezequiel Lavezzi ryktats vara på väg bort från den franska huvudstadsklubben. Under den första tiden i PSG var det inte lätt för spelaren att anpassa sig och det var även då flyttryktena började blåsa upp, men Lavezzi valde dock att stanna i klubben för att kämpa till sig en startplats och denna säsong har han totalt spelat sju matcher i Ligue 1. Trots att spelaren är lycklig på Parc des Princes finns det flertalet klubbar som är ute efter att köpa loss 30-åringen, men det kommer inte bli lätt. den franska klubbledningen ska enligt uppgifter vara beredda att erbjuda spelaren ett nytt kontrakt om han stannar.

Det nuvarande kontraktet går ut efter säsongen och det är fortfarande oklart vad spelarens egna intentioner är.

Arsenal försöker på nytt

Arsenal ska vid flertalet tillfällen ha kontaktet både Lavezzis agenter och PSG för att höra sig för om en eventuell övergång. Tidigare har man inte kunnat lösa det hela men Emirates-klubben ger sig och och vill nu försöka på nytt att värva spelaren. Det är oklart hur mycket Arsene Wenger ska vara beredd att lägga för att köpa loss spelaren men det kommer inte att bli billigt då flera andra lag också är ute efter den före detta Napoli-spelarens signatur. På listan över intressanter hittar vi förutom Arsenal även InterValencia och Liverpool.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply