Frankfurt tappar i CL-kampen efter oavgjort

Eintracht Frankfurts imponerande säsong börjar lida mot sitt slut. Man är fortfarande med i kampen om Champions League-platsen bakom Bayern, Dortmund och Leverkusen. Tillsammans med Freiburg och Schalke slåss man om en plats som leder till kval. En seger idag för Frankfurt borta mot Bremen hade skjutit upp dem på samma poäng som Schalke på fjärdeplatsen, just för att Schalke förlorade hemma mot Stuttgart. Men ett kryss fick räcka efter en kvittering från Lakic.

Dortmundryktade Kevin De Bruyne gav hemmalaget ledningen. Bargfrede satt en boll i djupet som De Bruyne tog med, för att sedan vika in över målvaktens vänsterben från en halvsnäv vinkel. De Bruyne är på lån från Chelsea och ryktas ständigt att bli Götzes ersättare i Dortmund i sommar.

Srdjan Lakic kvitterade med sitt fjärde mål för säsongen tolv minuter in i andra halvlek på en passning från Matmour. Trots den tidiga kvitteringen kunde man inte ro segern i hamn och nu är man alltså sist i rangordningen för fjärdeplatsen. Det återstår att se om Freiburg och Schalke kan vinna sin sista match för att stoppa Frankfurts CL-hopp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply