Första vinsten för Aston Villa efter 2-0 mot Swansea

Aston Villa har haft en tuff inledning på säsongen. Inför dagens match stod man på endast 1 poäng efter 3 matcher. Till skillnad från Swansea som inlett med 3 raka matcher utan förlust. Men under dagens match på Villa park ändrade sig den statistiken.

Efter att Swansea inlett klart bäst så tog sig Aston Villa mer och mer in i matchen och hade mer och mer skott på mål. Och i den 16:e minuten så fick laget utdelning, efter att Bannan slått en hörna från höger tog Mathew Lowton ner bollen på bröstet innan han drar i väg ett skott på volley som går förbi Michael Vorm i Swansea målet och får Villa Park att jubla över att laget har 1-0.

Aston Villa hade sedan fortsatt kontroll på spelet resten av halvleken och gick till vila med ledningen 1-0.

I den andra halvleken är det bara Aston Villa för hela slanten, man har kontroll på bollen och spelar stabilt. Swansea fortsätter att kämpa matchen igenom för att få till ett kvitteringsmål.

I den 88:e minuten så ska Ashley William’s nicka hem en boll till Vorm i målet men får inte den kraften han hoppas på. Detta är inbytte nyförvärvet Christian Benteke beredd på som får tag i bollen och skjuter bollen förbi  den utrusande målvakten och fastställer slutresultatet till 2-0.