Före detta Serie A-talang mördade sin mamma och syster

Soloman Nyantakyi har mördat sin mamma och syster i Italien

För några år sedan var ghananen Soloman Nyantakyi en lovande spelare i Parma och tränade regelbundet med deras A-lag när de var i Serie A. Nu har 21-åringen åkt fast för mordet på sin mor och syster.

Det kom som en chock i italiensk media under torsdagen när man hade fått reda på att en 43-årig kvinna och hennes 11-åriga dotter hittats mördare med kniv i sitt eget hus. Polisen behövde inte leta särskilt länge innan man hittade gärningsmannen på en tågstation i Parma. Mördaren heter Soloman Nyantakyi och är en före detta Serie A-spelare.

Nyantakyi, nu 21 år gammal, tillhörde Parmas ungdomslag och tränade regelbundet med Parmas A-lag under säsongen 2014/2015 när laget var i Serie A. Ghananen drabbades dock av depression när han fick lämna klubben och har sedan dess härjat runt i lägre divisioner i Italien. Men nu lär han inte kunna spela fotboll på ett tag.

Brodern hittade kropparna

Soloman hade dödat sin mamma och sin syster med en kniv eller liknande objekt innan han flydde och lyckades vara gömd i 12 timmar innan polisen grep honom vid en station i Parma. Detta efter att brodern i familjen hittat sin mamma och syster mördare i sitt eget hem.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply