Fler förhandlingar för Pogba?

Fler förhandlingar för Pogba

Paul Pogba fortsätter förhandlingarna med Barcelona?

Barcelona är i behov av en ersättare för Andres Iniesta. Enligt en del källor kan det nu bli Manchester Uniteds storstjärna Paul Pogba som kommer att bli ersättaren.

Redan när det blev klart att Andres Iniesta tänkte lägga skorna på hyllan så kom spekulationerna om vem som skulle ersätta honom.

Många namn har nämnts, men nu kommer kanske det allra hetaste upp. Det handlar nämligen om att Paul Pogba ska ligga i förhandling med Barcelona, något som bland annat engelska Express har rapporterat om under dagen.

Kan bli klar snart?

LÄS HÄR: Jonas Jerebkos lön 2018

Nu kommer italiensk press med uppgifter om att spelaren varit i möte med FC Barcelona för att diskutera en potentiell övergång. Det är sportchefen Eric Abidal som varit i möte med sin landsman under de senaste dagarna för att försöka få till en flytt. Det är även Tuttosport som kommer med uppgifterna och menar att en flytt är fullt möjlig under sommaren. Mötet ska ha ägt rum i Los Angeles där Barcelona är på försäsongsturné och Pogba tillbringar sin semester.

Pogba är inte självskriven i Jose Mouinhos startelva och skulle en tillräckligt hög prislapp komma in kan Pogba lämna The Theatre of Dreams. Storstjärnan har kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply