Fiorentina fortsätter att vinna

Detta blev en match som Fiorentina ägde från början till slut. Man kontrollerade allt från bollinnehav till närkamper. Cagliari hade många fina anfall men de flesta kom från kontingar där Fiorentina tappat boll onödigt på mitten.

Fiorentina tog ledningen i den 14.e minuten genom att Rodriguez nickat in en hörna.

Cagliari hann dock kvittera innan halvtid efter ett omsnackat mål. Man gjorde en frisparksvariant som avslutades med en volley från Casarini. Linjedomaren vinkade först offside. Han trodde att Destro, som var offside, nuddade bollen, men straffområds-domaren uppfattade att en Fiorentina-spelare touchade bollen som gick in. 1-1.

Efter paus släppte Fiorentina på bromsen. Jovetic kunde på volley skicka in 2-1 efter att ännu en hörna som hittat rätt. 3-1 kom strax efter 2-1 målet. Fiorentina kontrade och Jovetic fick en boll på kanten. Han slog in ett lågt inlägg som Luca Toni kunde skicka in. Efter detta fortsatte Fiorentina ösa på med sitt fina spel.

4-1 var ett av de vackraste målet jag sett denna säsongen. Cuadrado snappade upp ett katastrofalt uppspel från Cagliari. Målvakten var långt ute och Cuadrado uppfattade detta och chippade in bollen elegant. Gåshud!