bet365
bet365

Gündogans flickvän hintar om United-flytt

Ilkay Gündogan kan vara på väg till Manchester United

Manchester United har länge varit intresserade av Borussia Dortmunds mittfältare Ilkay Gündogan. Nu hintar den tyske stjärnans flickvän, Sila Sahin, om att en övergång kan vara på gång. På sin Instagram postade hon under torsdagen en kryptisk bild som spär på ryktena om sin pojkvän. 

Det är tydligt att Louis van Gaal, Manchester Uniteds tränare vill förstärka sitt mittfält i sommar. Bland annat ska han vilja plocka in sin förre adept Bastian Schweinsteiger, som han hade under sin tid i Bayern Munchen. Den det dock främst surrats om är Borussia Dortmunds elegante passningsgeni, Ilkay Gündogan. 24-åringen har enligt uppgifter länge funnits på Manchester Uniteds radar och nu kan en övergång vara på gång. Iallafall om man ska tro mittfältsstjärnans flickvän, Sila Sahin. Under torsdagen postade hon en kryptisk bild på sin Instagram. Bilden var tagen på en avgångsskylt på en flygplats, med destinationen Manchester.

Mittfältaren är på väg ifrån den tyska storklubben efter att han valt att inte förlänga det kontrakt som går ut nästa sommar. Nu skriver brittisk media att flickvännens minst sagt kryptiska bild är en hint på att 24-åringens nästa klubbadress mycket väl kan bli Manchester United.

Redan klar för Barcelona

Gündogan har även varit uppvaktad av den spanska storklubben Barcelona. Det har till och med gått så långt att den spanska tabloiden Mundo Deportivo under fredagen skriver att mittfältaren är överens med Barcelona. 24-åringen ska redan ha klarat den obligatoriska läkarundersökningen och att han flyttar efter säsongen.

Däremot ligger Barcelona fortfarande under det transferstraffet som gör att de inte får registrera spelare först förrän i Januari 2016, efter att man brutit mot de FIFA-regler som säger att man inte får värva underåriga spelare. Man är dock tillåtna att köpa spelare men de får inte representera klubben förrän man registrerat dom, vilket alltså är i Januari 2016.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply