bet365

Panamas VM trupp 2022 – Panamanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Panamas VM trupp 2018 – panamanska truppen till fotbolls-VM 2018!

Panamas VM-trupp 2022

Panamas spelartrupp till Fotbolls-VM 2022? Panama är VM:s största skräll. För Panamas VM trupp 2022 är faktiskt det första världsmästerskapet i fotboll som det här landslaget någonsin kommer att spela. Det finns ju sina förklaringar och likheter till just det. Se och spela på fotboll live =>

Panamas VM trupp 2022 - Panamanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Bland annat så är det ju även en av de få gångerna som så väl Australiens VM trupp 2022 är med som Saudiarabien VM trupp med. Men dessutom så är Panama ett land med kort fotbollshistoria och ett land som kantats av ekonomisk och politisk instabilitet.

Och Panamas VM-kvalgrupp har ofta haft sina två klarar favoriter. Det handlar då om de två giganterna i Nord -och Centralamerika, Mexiko samt USA. De här två länderna, varav Sverige kommer att möta Mexiko VM trupp 2022 i gruppspelet samt USA. Den har ofta länder som Jamaica eller Costa Rica tagit de andra platserna. Men nu är det alltså, för den allra första gången, Panamas tur att vara med.

Det är i G-gruppen som vi kommer att kunna hitta den här nykomlingen i VM-sammanhang. Det blir dock inget av VM:s enkla grupper, i alla fall inte för det här landet. Det beror på att här väntar två storfavoriter till avancemang, nämligen England samt framför allt Belgien.

Även nordafrikanska Tunisien finns här, ett lag som inte heller förväntas gå vidare. Men vi vet att England har svårt att komma upp i nivå i stora landslagsturneringar, samtidigt som Panama kan spela helt utan press då de inte har något att förlora. Streama VM live här =>

Panamas VM trupp 2022 - Panamanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Panamas VM-trupp 2022

Då så, vi kan ta och titta på odds för VM 2022 som säger att det är väldigt otroligt att Panama kommer att lyckas åstadkomma något särskilt stor i Qatar under den här sommaren. Det är klar att hela landet hoppas på ännu ett nytt mirakel på fotbollsplanen

Men låt oss vara ärliga. Det är inte det minsta troligt att Panama ens tar sig vidare ur gruppen. Därför är oddsen på att de ska vinna hela turneringen bland de högsta av de 32 lagen som finns med.

  • Bäst på odds att Panamas vinner hela VM: 1001.00
  • Oddsen för att Panama tar sig vidare från grupp G: 68.00
  • Odds att Panama kan vinna gruppen: 120,00
  • Oddset att Panama slutar sist i grupp G: 1.80

Panamaska VM-truppen 2022 fotboll

VM-grupp: Grupp G
Ranking: 55 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Hernán Darío Gómez

Det här är inte VM:s sämst rankade lag, men nära där på. Och enligt oddsen så förväntas ju egentligen bara det saudiarabiska landslaget att ha sämre chanser att vinna den här turneringen. Men vilken är då truppen som Panama kommer att skicka till Qatar. Låt oss titta lite på Panamas VM trupp 2022 och vad den har för trevligt att erbjuda.

Här kan du hitta mer info om Panama. Gör det genom att besöka Panamas Fotbollsförbund.

Panamas VM trupp 2022

Se hela Panamas VM trupp 2022 som åker till Qatar här:

Målvakter: Jose Calderon, Jaime Penedo, Alex Rodríguez

Försvarare: Felipe Baloy, Harold Cummings, Eric Davis, Fidel Escobar, Adolfo Machado, Michael Murillo, Luis Ovalle, Roman Torres

Mittfältare: Edgar Barcenas, Armando Cooper, Anibal Godoy, Gabriel Gomez, Valentin Pimentel, Alberto Quintero, Jose Luis Rodriguez

Anfallare: Abdiel Arroyo, Ismael Diaz, Blas Perez, Luis Tejada, Gabriel Torres

Panamas bästa målskytt i VM-kvalet:

Något som Panama gjorde starkt var att de fick fram många olika målskyttar i kvalet. Bäst blev Gabriel Torres på totalt tre mål på elva kvalmatcher.

Panamas fotbolls-VM 2022 trupp: spelarna i Panamas VM-trupp som kan avgöra VM 2022

Gabriel Torres: Den här anfallaren spelar i Europa, vilket gör han en av de få. I den schweiziska toppklubben Lausanne så kommer ni att hitta Torres som behöver skjuta rätt många gånger för att Panama ska gå vidare ur sin grupp.

Jaime Penedo: Målvakten Jaime Penedo förväntas vakta kassen för Panama. Den 26-årige keepern står till vardags i rumänska Dinamo Bukarest.

Fidel Escobar: Med två väldigt typiskt latinamerikanska namn kommer Herr Escobar att bilda mittbackslås tillsammans med Torres.

Anibal Godoy: På mittfältet ska spelaren från Kalifornien-laget San Jose Earthquakes, Godoy, försöka styra för att hjälpa sitt landslag.

Panamas spelprogram i VM 2022

Det blir ju väldigt tufft för Panamas VM trupp 2022 att ta sig någonstans. Troligtvis kan de vara ute redan efter två omgångar. Det beror på att den första matchen spelas mot Belgien. Då i Sotji den 18:e juni. Det här är gruppens väntade ettan.

Därefter väntar ju England. Vi vet att engelsmännen ibland beskrivs som ett av de mest överskattade landslagen, men de bör ju kamma full pott mot panamanerna. Om det då har skett så kommer Panama troligtvis att stå på 0 poäng efter två matcher.

Det samtidigt som England och Belgien då har full pott och kan göra upp om förstaplatsen i den sista omgången. Samtidigt så får Tunisien och Panama då slåss om att inte bli sist, något som lär bli scenariot när de båda länderna drabbas samman i Saransk den 28:e juni.

Panamas VM-trupp och matcher i Qatar

VM spelschemat 2022 i Qatar blir inte någon enkel historia för panamanerna. Sannolikheten att de får ta del av de stora prispengarna för VM 2022 är inte så sannolikt. Men det är ju som sagt landets första världsmästerskap, så det blir bra och viktigt erfarenhet.

Dessutom så kan ju landslaget försöka satsa på att rubba England. Den engelska landslagstruppen är på pappret bättre, men det har de ju varit förut. Inte minst i det senaste VM:et då Costa Rica och Uruguay blev för starka. Samtidigt som Island skickade ut engelsmännen redan i åttondelsfinal i EM 2016.

Vanliga frågor om Panamas VM trupp 2022

Så har den här truppen, med spelare i framför allt den nordamerikanska ligan, någon rimlig chans att gå vidare? Det är klart, att om vi stirrar oss blinda på spelare så kommer Panama tillsammans med Tunisien att åka med huvud före i VM:s grupp G.

Men så är det ju också fotboll, en sport där skrällar alltid tar plats. Vi tror att Belgien kommer vara starka nog för att stå pall för pressen. Men om det är något land som Panama ska försöka utmana så är det England. En bra match mot de och vinst mot Tunisien i den sista matchen, och ett skrälläge finns.

Panama VM trupp 2022 - Panamanska truppen till VM i fotboll 2022!

Panamas VM trupp 2022

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna VM. Det går självklart att spela på att Panama vinner Fotbolls-VM 2022.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara Panamas VM trupp 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022.

Det är många som vill veta allt om VM 2022. Något av det mest intressanta är spelartrupperna. Inga av storfavoriterna Tyskland, Brasilien, Argentina och Spanien. Inte heller Belgien, Danmark och Frankrike har släppt sina trupper ännu. Panama är inte en av favoriterna. Sveriges VM-trupp hittar du här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply