Storklubbar från Premier League närmar sig Toni Kroos?

Engelska klubbar närmar Toni Kroos

Enligt rapporter är både Manchester United och Chelsea intresserade av att försöka värva Toni Kroos under vinterfönstret. 

Toni Kroos kan vara på väg att lämna sin nuvarande klubb Real Madrid för spel i bland annat Premier League. Enligt spanska medier ska mittfältaren redan ha meddelat sin agent att han vill hitta en ny klubb efter en period där tysken fått sitta på bänken, istället för Casemiro. Tiden under Rafael Benítez har inte varit lätt för den före detta Bayern München-spelaren och om det inte blir bättre under Zinedine Zidane kommer mittfältaren med största sannolikhet att lämna den spanska huvudstadsklubben antingen i vinter eller nästa sommar.

Flera bra erbjudanden för Kroos

Enligt spanska medier ska både Chelsea och Manchester United ha fört samtal med spelarens representanter för att lägga fram sina kontraktsförslag som sägs vara värda mer än vad Kroos tjänar idag på Santiago Bernabéu. En flytt för tysken kommer dock inte bli särskillt lätt då Real Madrid köpte spelaren sommaren 2014 för 30 miljoner euro.

Det är fortfarande oklart hur mycket de engelska klubbarna ska vara beredda att lägga för spelaren som har kontrakt med sin nuvarande klubb till och med sommaren 2020.

Skulle en eventuell affär bli av kommer det att ske i januari då FIFA meddelade för ett par dagar sen att Real Madrid och Atletico Madrid får värvningsförbud.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply