Ferguson rapporterar om skadeläget

bet365

Rafael missade Manchester Uniteds 3-1-seger mot Sunderland förra helgen på grund av en sträckning i baksida lår och kommer inte riskeras inför lagets resa till Wales för matchen mot Swansea på söndag. Nemanja Vidic gjorde comeback efter ett tre månader långt skadeuppehåll mot Sunderland när han hoppade in i andra halvlek, men även mot Swansea förväntas han starta matchen från sidlinjen.

Nani dras med en sträckning i låret som kommer hålla honom borta även från den här matchen, men Jonny Evans (som nyligen skrivit på ett nytt kontrakt) är tillgänglig för spel igen efter att ha sträckt en lårmuskel i derbysegern mot Manchester City för två veckor sedan. Sir Alex Ferguson berättade även att Shinji Kagawa kommer göra sin första träning med laget på måndag efter japanens skadefrånvaro.

– Jonny har haft en eller två skador men förhoppningsvis är de bakom honom nu, berättar Ferguson till klubbens officiella hemsida. Han är redo för söndagens match och Kagawa kommer träna med A-laget på måndag. Vidic gör bra ifrån sig på träningarna, det handlar bara om att välja rätt tidpunkt att låta honom starta igen. Rafael och Nani missar söndagens match på grund av skador, men utöver de spelarna är alla redo för spel.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply