Ferguson ger besked om skadorna på Vidic och Kagawa

bet365

United-kaptenen var under merparten av förra säsongen inte tillgänglig för spel, efter en knäskada som han ådrog sig i en Champions League-match mot Basel. Hans efterlängtade comeback blev inte långvarig utan tidigt in på rådande säsong fick kaptenen ännu ett bakslag.

Inför mötet mot Liverpool valde Ferguson att vila Vidic efter att mittbacken känt av en sträckning i sitt knä. Men det som var tänkt att fungera som en säkerhetsåtgärd hade ingen stor effekt när det visade sig att Vidic var tvungen att gå under kniven för att ordna till menisken, för ännu en operation. Nu har det kommit vidare besked om när Nemanja Vidic väntas vara tillbaka i spel.

Sir Alex Ferguson har talat med Uniteds egen tv-kanal MUTV. Där berättar han att han inte förväntar sig sin mittback tillbaka innan December månads julfirande. United-tränaren passar samtidigt på att ge mer information om hur det går för nyförvärvet Shinji Kagawa, som även han jobbar med att komma tillbaka från skada.

– Med Kagawa är det enkelt att uppskatta(tiden), medans det är svårare med Vidic. 

– Jag tror Kagawa borde vara tillgänglig inom fyra veckors tid men med Vidic tror jag att vi talar om slutet på December. Kanske runt Jul, säger Ferguson till MUTV.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply