Frankfurt kom undan med en poäng

Eintracht Frankfurt har startat säsongen på bästa sätt och låg inför kvällens match på en tredjeplats bakom storlag som Bayern München och Schalke 04. Succélaget har dock tappat en aning och förlorade senast borta mot Stuttgart. Greuther Fürth är nykomlingar och ett av de nederlagstippade lagen. De ligger allt jämnt sist i tabellen.

Frankfurt chockade nykomlingarna tidigt och fick in sitt första mål redan i den första minuten. Målet gjordes av den talangfulle playmakern Alexander Meier och var ett vackert sådant. Det var annars bortalaget Greuther som tog tag i matchen och började gå framåt. Trots flera heta chanser lyckades de dock inte kvittera i den första halvleken.

Greuther Fürth fortsatte att ta skott i den andra halvleken och kunde i den 53:e minuten fira en kvittering. Målet kom den här gången från yttern Zoltan Stieber. Hemmalaget Frankfurt kom inte in i matchen och fick försvara under den resterande delen av matchen, då Greuther jagade ett avgörande mål.

Frankfurt-målvakten Kevin Trapp höll tätt under den resterande delen av matchen som till sist slutade 1-1.