Fenerbahce vidare efter uddamålsseger

Det första mötet mellan BATE Borisov och Fenerbahce slutade mållöst och det var därmed ett öppet returmöte som väntade på torsdagskvällen. Och precis som i det första mötet, skulle gästerna tidigt få en spelare utvisad, vilket öppnade matchen.

Med två varningar på blott tre minuters mellanrum fick Baha se sig utvisad efter blott 20 minuters spel på den folktomma Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu, som efter att Fenerbahcesupportrarna kastat in saker mot Borussia Mönchengladbach, tilldömts att spela inför tomma läktare.

Men det skulle trots allt gå vägen utan publiktrycket i arenan, för precis innan halvtid fick turkarna chansen från straffpunkten. Fram klev Cristian och skickade stabilt in straffen förbi den chanslösa BATE-målvakten.

I den andra halvleken lyckades inte BATE Borisov få till en kvittering, och Fenerbahce gick där med vidare efter totalt 1-0.