Felipe Anderson: ”Min framtid är i Lazio”

Den brasilianske stjärnan lugnar Lazio-fansen

Felipe Anderson, succéman i Lazio och rapporterad som intressant för Manchester United, har nu lugnat spekulationerna och försäkrat att han stannar i Rom-klubben.

Den brasilianske landslagsmannen hade en strålande säsong med Lazio vilket resulterade i en tredjeplats i Serie A samt ett stort genombrott för den lovande spelaren. Det blev totalt tio mål och sju framspelningar för talangen den gånga säsongen under ledning av managern Stefano Pioli, som nästa säsong kan se fram mot spel i Champions League.

”Jag kommer att spela i Lazio”

Den 22-årige spelarens framfart har dessvärre för Biancocelesti fått transfercirkusen att blåsa förbi med sina rykten. Manchester United har nämnts som intresserad av den skicklige talangen, men lyckligtvis för Lazio-fansens del så dementerar nu protagonisten själv en potentiell övergång.
– Nästa år? Allt jag vet är att jag kommer att spela för Lazio. Jag förnyade mitt kontrakt nyligen med ytterligare fem år och mina tankar ligger bara på den matchtröjan, ingen annan, säger stjärnan till reportrar i Brasilien enligt Football-Italia.
– Jag känner inte till några erbjudanden, min framtid är i Lazio.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply