bet365

EXTRA: Mourinho bekräftar övergång för Willian

Under en presskonferens med José Mourinho under fredagen kunde portugisen släppa en stor transfernyhet. På frågan om ifall Anzhi Makachkalas Willian kommer att välja Chelsea framför Tottenham nickade och lade till.

– Jag tror att han har tagit sitt beslut. Jag gillar inte att prata i förväg för fotbollen är galen. Jag vet vad spelaren vill, och  vi kan inte dölja det. Det är helt klart en möjlighet, sade Chelsea-tränaren.

Willian var så gott som klar för Tottenham efter att ha klarat sin läkarundersökning, och Londonklubben såg ut att slå sitt transferrekord en tredje gång bara i sommar. Då kom Chelsea in i sista minuten och lade ett bud värt omkring 31 miljoner pund på yttermittfältaren.

Det här en transferbomb som heter duga om det stämmer. Det är väldigt sällan en spelare klarar en läkarundersökning hos en klubb men skriver på för en annan.

Chelsea ska ha tagit sin första kontakt med Anzhi 18:00 under torsdagen – samma tid som Willian satt inne på Spurs huvudkontor och väntade på sitt kontrakt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply