EXTRA: Juventus plockar in Anelka

Juventus har nyligen gjort klart med Athletic Bilbao om Fernando Llorente, som anländer till sommaren. Man sägs även vara på god väg att låna in Lyons anfallare Lisandro Lopez. Men det verkar inte hindra klubben från att värva in ytterligare anfallare, där Tuttosport nu rapporterar att Nicolas Anelka är på god väg att skriva på för klubben.

Enligt den italienska tidningen baserad i Turin, ska anfallaren vara redo för en flytt från kinesiska Shanghai Shenua till italienska Juventus. Först måste FIFA lämna klartecken till att det nuvarande avtalet med den kinesiska klubben ratificeras och upphör att gälla, men anfallaren som tidigare spelade i Chelsea väntas anlända redan under helgen för att genomföra läkarundersökningen.

Tuttosport skriver att signaturen kan falla på måndag och att han väntas skriva på för minst sex månader med klubben, med en möjlighet till att förlänga med ytterligare ett år. Enligt uppgifterna får Anelka 600 000 euro för flytten, men ytterligare bonusar om vissa mål uppfylls. Han får exempelvis 200.000 euro om minst 12 matcher genomförs med klubben, 200.000 euro om klubben tar hem Scudetton och ytterligare 300.000 vid en Champions League-titel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply