EXTRA: Hammarby sparkar sportchefen

Under förra veckan lämnade styrelseordförande Kent Herzell Hammarby, och i juli fick Gregg Berhalter sparken. Nu är Gustaf Grauers näste man på tur att åka ut genom bakdörren.

– Gustaf har gjort ett stort jobb för Hammarby Fotboll både som sportchef och tidigare i sin roll som föreningschef. Mycket av det arbete han gjort och de förändringar och förbättringar han drivit kommer klubben ha nytta av i framtiden. Gustaf ska ha ett stort tack för sitt osvikliga engagemang för klubben, säger Hammarby Fotbolls vd Henrik Kindlund.

Grauers själv kommer att blicka tillbaka på sina år i Hammarby utan någon som helst ånger utan med bara stor glädje.

– Jag har haft tre väldigt spännande men också tuffa år som sportchef, säger Gustaf Grauers. Hammarby är en fantastisk klubb och jag vill ta tillfället att tacka alla spelare, ledare, övriga arbetskamrater och framförallt alla supportrar som stöttat i alla väder. Jag tar med mig många fina minnen från den här tiden där en av höjdpunkterna var när jag gjorde klart med Max von Schleebrügge samma dag som min dotter kommit till världen, samt arbetet med värvningarna av ”Runa” och Kennedy förstås, säger Gustaf Grauers.

Vem som ska ersätta är ännu inte klart, men Stockholmsklubben kommer att börja jakten efter lämpliga kandidater.

– Det blir en naturlig del av det omtag och de förändringar som vi arbetar med inom den sportsliga organisationen. Mer information om sportrådets roll och sammansättning kommer under morgondagen, säger Henrik Kindlund.


 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply