Extra: Fulham har presenterat ny tränare

Efter sex säsonger som Alex Fergusons högra hand i Manchester United och sammanlagt tolv år i klubben anlitades Rene Meulensteen som manager för ryska Anzhi. Vistelsen där blev dock kortvarig, och han fick kicken efter redan sexton dagar vid rodret.

Nu har han dock hittat en ny klubb och det är problemklubben Fulham som har lyckats knyta till sig holländaren. Han kommer att vara assisterande tränare till Martin Jol som för övrigt ä en god vän till 49-åringen.

”Vi är nöjda över att kunna välkomna Rene till Fulham,” berättade klubbens VD Alistair Mackintosh för den officiella hemsidan. ”Det kommer alltid att vara en kamp om Renes tjänster och med hjälp av våran ordförande Shahid Khan, har vi kunnat hämta in en av de bästa tränarna i världen till Fulham.”

Rene själv, anser att han och Martin Jol delar samma åsikter och att dem ska försöka överföra dessa till spelarna:

”Jag blev imponerad av den vision Shahid Khan och Alistair Mackintosh visar. Jag har spenderat många timmar pratandes med Martin Jol och vi delar tankesätt hur fotboll ska spelas och hur man utvecklar spelare. Det blir vårat jobb att försöka överföra våran vision till spelarna på planen och för fansen.”

 Rene Meulensteen and Martin Jol

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply