bet365

EXTRA: DIF-tränare och ordförande avgår efter hot

Situationen blir allt värre i Djurgården, som efter fem omgångar(fyra matcher för DIF) av årets Allsvenskan ligger på sista plats med blott en inspelad poäng. Dagewn innan den viktiga matchen mot Syrianska meddelar nu tränaren Magnus Pehrsson och ordförande Tommy Jacobsson att man lämnar sina uoppdrag med omedelbar verkan.

Tränaren avgår med omedelbar verkan efter det att ha blivit hotad, vilket även har polisanmälts av Djurgården.

”Hela situationen är naturligtvis både obehaglig och olycklig. Det långsiktiga arbete som jag lagt ned tillsammans med spelare och ledare, från ungdomsfotboll till a-lag, påverkas nu drastiskt av några enskilda individers brist på respekt för föreningen och mig som person,” säger han till klubbens hemsida.

Angående hoten skriver Djurgården följande på hemsidan: ”Hoten har uttalats via telefon efter förlusten mot Elfsborg men också under ett oannonserat besök i samband med tisdagens A-lagsträning där tre personer från en inofficiell supportergrupp uttalade sin besvikelse över de sportsliga resultaten.”

Och av tyda klubbens pressmeddelande, märker man att situationen är kritisk för klubben: ”Djurgården Fotboll beklagar innerligt och djupt att två av de viktigaste personerna i föreningen, ur ett sportsligt och engagemangsmässigt såväl som långsiktigt ekonomiskt perspektiv lämnar oss. Det skapar en känsla av bedrövelse och ett hål av sorg i Djurgårdssjälen.”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply