Enkel seger för Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain trummar på i Ligue 1. På lördagen kom nästa seger i den franska ligan för storklubben, när ligasexan Stade De Reims skulle få se sig besegrade.

I den första halvleken hittade Zlatan Ibrahimovic fram med en fin passning till den brasilianska spelaren Lucas Moura, som med ett välplacerat avslut skickade in bollen i nät.

Och huvudstadsklubben skulle dubblera sin ledning i den andra halvleken. Jeremy Menez skrev nämligen in sig i målprotokollet när han på framspelning av Verratti, tryckte in 2-0 från nära håll.

Stade De Reims fick en gyllene möjlighet att komma tillbaka in i matchen när man tilldömdes straff i den 67:de matchminuten. Krychowiak sköt dock högt över och istället kunde svenske Zlatan Ibrahimovic punktera matchen på tilläggstid, efter en riktig bjudning av målvakten Agassa.