Remys form fortsätter – målskytt i ny seger

Med två tunga segrar mot Chelsea och Tottenham i bagaget tog sig Newcastle an Norwich hemma på St James’ Park och man fick ett tidigt ledningsmål då skyttekungen Loic Remy dök upp på bortre stolpen, efter att Yohan Cabayes hörna gått igenom hela målområdet, och nickade in 1-0 redan i den andra minuten.

Även om man inte styrde spelet så vaskade hemmalaget fram mest chanser och efter 38 minuter kom tvåan. Klubblegenden Shola Ameobi, som fick förtroendet från start idag, vann nickduellen och tvingade Ruddy till en räddning. Först på retuten kom Yoan Gouffran som läät kunde stöta in bollen.

Trots att man fick en del chanser att reducera så lyckades man inte ta vara på sina chanser. Däremot kom en gnutta hopp med tio minuter kvar när Leroy Fer kom högst på en hörna från höger och via stolpen kunde reducera till 2-1.

Men Newcastle kunde hålla undan och ta tredje raka segern. Norwich däremot, ligger riktigt risigt till mde fyra förluster på de sex senaste matcherna, och Chris Hughton fruktar nog för sitt jobb.