Wilsheres skadeproblem

bet365
Wilsheres skadeproblem
bet365

Skadade vristen – kan bli borta längre än väntat

Den förre Arsenal-stjärnan, nu i London-rivalen West Ham, Jack Wilshere har dragit på sig en skada som kan hålla borta honom längre än väntat.

Jack Wilshere lyckades aldrig blir den storstjärna som både han och Arsenal hade hoppats på. Ett av problem var skadorna, något som han ännu en gång har stött på.

För den här gången är det en skada i ankeln, någon som kan hålla borta honom i flera månaden. West Hams tränare Pellegrini säger att det var allvarligare än vad de först hade trott, rapporterar Sky Sports.

Kan återförenas med gamla lagkamraten?

LÄS MER: Arsenals löner

Det har pratats mycket om Ramseys framtid det senaste. Men det är något som tränaren Emery inte vill lägga fokus. I en intervju med berättar han om vad han borde göra.

– Lägg fokus på laget, istället för kontraktet, som den senaste matchen. Det är den typen av fokus som jag vill se, säger Emery enligt Sky Sports.

Men spelaren är dock på väg till West Ham, har många engelska medier skrivit om. Dessutom ska andra PL-klubbar, så som Everton, visat intresse. Mest oväntat av allt är ändå intresset från Real Madrid för några veckor sedan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply