Uppgifter: Varane kan lämna United efter spricka med Ten Hag

Uppgifter: Varane kan lämna United efter spricka med Ten Hag

Raphaël Varane, 30, har hamnat på bänken i Manchester United när spelare som Harry Maguire, Jonny Evans och Victor Nilsson Lindelöf gått före i mittförsvaret. Världsmästaren och flerfaldige Champions League-vinnaren startade senast en Premier League-match den 30 september och har haft det svårt att vinna United-managern Erik ten Hags förtroende på sistone.

Brittiska Daily Mail uppger nu att relationen mellan Varane och Ten Hag i princip har brutit samman och att fransmannen närmar sig en flytt från Old Trafford inför januarifönstret. Bayern München har uttryckt intresse om att värva Varane för drygt 330 miljoner kronor, men det är tveksamt om Bundesliga-jätten har råd att betala hans veckolön på drygt 4,5 miljoner kronor.

Tyska Sky uppger att United är redo att släppa Varane i vinter, men inte på lån. Det är bara försäljning som gäller. United värderar mittbacken till någonstans mellan 230 och 350 miljoner kronor. Bayern uppges hålla koll på Varanes situation, men inte mycket mer än så.

Häromveckan rapporterade Teamtalk att flera klubbar från Saudiarabien visade intresse för Varane, vars kontrakt med United löper ut sommaren 2025.

LÄS ÄVEN: United planerar storstädning

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply