Ryktet: Graham Potter kan bli ny Manchester United-tränare

bet365
Ryktet Graham Potter kan bli ny Manchester United-tränare

Graham Potter är en av kandidaterna till att bli näste Manchester United-manager om Erik ten Hag får sparken, rapporterar brittiska talkSPORT och The Sun under torsdagsmorgonen.

Enligt The Sun ska Uniteds blivande minoritetsägare Sir Jim Ratcliffe redan ha träffat Potter och talkSPORT skriver att Ratcliffe är en beundrare av Potters arbete.

Ten Hag är satt under hård press efter de senaste förlusterna mot Bournemouth i Premier League och Bayern München i Champions League, där United slutade sist i sin grupp och därmed inte får spela mer europeisk fotboll den här säsongen. På söndag väntar ärkerivalen Liverpool på Anfield, där United förlorade med hela 7-0 i våras.

Potter har inte haft något tränarjobb sedan han fick sparken från Chelsea i april. Han gjorde stor succé som tränare för Östersunds FK och kopplades ett tag ihop med jobbet som svensk förbundskapten efter Janne Andersson, men Potter ska ha tackat nej till det.

Den norske journalisten Jan Aage Fjørtoft hänvisar utöver det till tyska uppgifter om att Ten Hag är aktuell som ny tränare för Borussia Dortmund.

LÄS MER: Uppgifter: United vill byta till sig Barcelona-stjärna

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply