Uppgifter: Manchester United vill byta till sig Barcelona-stjärnan

Uppgifter: Manchester United vill byta till sig Barcelona-stjärnan

Manchester United vill förstärka offensiven i vinter. Nu sägs man ha siktat in sig på Raphinha i FC Barcelona och hoppas kunna få till en bytesaffär under januarifönstret.

Det är ingen hemlighet att Manchester United jobbar både för att köpa men även sälja spelare under det kommande transferfönstret. Nu kommer uppgifter om att engelsmännen kommer att försöka få till en bytesaffär inom kort.

Det är den spanska tidningen Diario SPORT som skriver om att The Red Devils kommer försöka att byta till sig Raphinha från FC Barcelona och samtidigt skicka Jadon Sancho i mot satt riktning. Engelsmannen har varit utanför laget under en längre tid och efter en tids polemik är det endast en tidsfråga innan han flyttar från Old Trafford.

De båda spelarna kostade ungefär lika mycket när de värvades till respektive klubbar och nu hoppas United kunna göra sig av med Sancho och istället få in förstärkning. Det är dock oklart hur Barcelona ser på en möjlig affär då Sanchos situation i United inte är den bästa för tillfället.

SE ÄVEN: Uppgifter: Engelska storklubben intresserade av Viktor Gyökeres

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply