Yaya Touré: ”Älskar att spela för City”

Ivorianen berättar att han blivit störd av kritiken på sista tiden men att han likaväl älskar att spela för Manchester City

Yaya Touré har under våren fått en hel del kritik och det har även ryktats en hel del om att 31-åringen kommer att lämna Manchester City i sommar då framförallt Inter har visat sitt intresse. Nu förklarar Touré dock att, även om kritiken har stört honom, så älskar han att spela för Manchester-klubben.

Under våren har Yaya Touré haft svårt att hitta toppformen och samtidigt som Manchester City har gått sämre och tappat mark i tabellen så har mittfältaren fått utstå en hel del kritik och många har menat på att klubbens dåliga poängskörd berott till stor del på Tourés sviktande form.

Ryktena om ivorianens framtid har varit många och samtidigt som det har ryktats om en kontraktsförlängning i Manchester City så har ryktena om en flytt ifrån klubben florerat i massor. Det har framförallt handlat om italienska Inter och i vissa medier har det verkat som att Yaya Touré själv velat lämna klubben.

”Folk pratar mycket om rykten”

På fredagen skrev Daily Mail däremot att Yaya Touré ville stanna i Manchester City och efter klubbens vinst mot West Ham på söndagen så förklarade 31-åringen att han älskar att spela för klubben efter frågan om han har blivit sårad av all kritik mot honom på sista tiden.

– Ja, väldigt. Folk vill att du ska prestera bättre, och i media är det svårt ibland. Vi kommer fortsätta kämpa eftersom fansen är fantastiska mot oss och särskilt mot mig. Jag hoppas kunna visa mitt engagemang och visa min respekt för de fans som ger mig mycket stöd här. Jag vill fortsätta kämpa till slutet och jag älskar att spela för Manchester City, säger Touré och fortsätter.

– Folk pratar mycket om rykten. Ibland är du besviken men för supportrarna och folket som arbetar i klubben så finns det en möjlighet att fortsätta kämpa till slutet.

31-årige Yaya Touré har under säsongen spelat 25 Premier League-matcher och på dessa gjort åtta mål och en assist.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply