Wayne Rooney nära återkomst i Everton

Wayne Rooney nära återkomst i Everton

Rooney återvänder till Goodison Park

13 år efter att Wayne Rooney lämnade Merseyside för spel i Manchester United återvänder han till Goodison Park.

I tidig ålder lämnade Wayne Rooney sin dåvarande klubb Everton för flytt till Old Trafford där Sir Alex Ferguson och hans Manchester United väntade. I Eastlandsklubben har Rooney vunnit allt från Premier League till Champions League och nu återvänder han till klubben han en gång slog igenom i.

Det är den brittiska tv-kanalen BBC Sport som kommer med uppgifterna om att spelaren endast är detaljer från en flytt tillbaka till Goodison Park. Rooney har fortfarande två år kvar på sitt nuvarande kontrakt med The Red Devils, något som gör att United kommer begära en transfersumma samtidigt som klubben kan betala delar av spelarens lön. Andra källor menar även att spelaren kan ansluta gratis.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Wayne Rooney i Manchester United

Under morgondagen drar Manchester Uniteds försäsong igång då man flyger till USA för en försäsongsturné men det mesta tyder på att spelaren inte kommer följa med Jose Mourinhos trupp till andra sidan Atlanten.

Säsongen 2013/2014 skrev spelaren på ett nytt kontrakt som sträckte sig över de kommande 4,5 åren med option på ytterligare ett år men United sägs inte vara intresserade av att förlänga med Rooney.

Rooney som förra säsongen startade 15 matcher för United kostade 27 miljoner pund då han lämnade Everton för spel i United i augusti 2004.

Rooneys återkomst till Everton sägs inte ha något att göra med Manchester Uniteds värvning av Romelu Lukaku.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365