Quique Sanchez Flores vill stanna i Watford

Tränaren vill stanna i Premier League-klubben

Quique Sanchez Flores har uppgetts varit nära att få sparken från Watford. Men 51-åringen själv betonar att han är lycklig i klubben och att han vill vara kvar även nästa säsong.

På söndag spelar Watford semifinal i FA-cupen mot Crystal Palace. Men utöver det har resultaten i Premier League gått knackigt den sista tiden och rykten har gjort gällande att tränare Quique Sanchez Flores får lämna Vicarage Road redan efter en säsong i klubben. Spanjoren har framförallt fått kritik för att ändra mycket formationsmässigt vilket man ska ha tappat poäng på.

”Jag är fullständigt lycklig här”

Men inför söndagens match har Flores kommenterat sin situation och hur spelarna känner inför semifinalmötet.

– Jag känner en glädje hos spelarna. De vill bli uttagna i truppen, i startelvan. Vi har tänkt på den här matchen länge. Det blir en fantastisk uppvisning för våra fans, för vår historia. Vi ska visa upp Watford för hela världen, säger han på en presskonferens på ESPN och fortsätter:

– Jag är fullständigt lycklig i Watford. Det ska fansen veta. Och när jag är lycklig behöver jag inte visa det.

Joel Ekstrand kan lämna klubben

Watfords svenske försvarare, Joel Ekstrand, har haft en säsong präglad av skador och sitter samtidigt på ett utgående kontrakt. Spelaren själv har öppnat för flytt från klubben.

– Jag trivs väldigt bra i Watford och det vet de flesta men i fotbollslivet vet man aldrig. Jag känner att jag behöver vara någonstans där jag har en bra chans att spela och där klubben tror på mig. Om det sedan är i England, Italien, Tyskland eller något annat land vet jag inte i dagsläget. Italien är dock speciellt, med tanke på att det var där jag började min proffskarriär. Jag gillar både livet på och utanför planen där så ingenting är uteslutet, säger Ekstrand till Svenskafans.com.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply