Uppgifter: Sunderland närmar sig fransk mittfältare

Yann M’Vila på väg till Premier League

Efter en halv säsongs utlåning till Inter rapporterar L’Equipe att spelaren är nära att skriva på för engelska Sunderland efter mindre lyckad period i karriären.

Sunderland som förra året slutade på 16:e plats i Premier League närmar sig att skriva kontrakt med 25-årige Yann M’vila. Det skriver L’Equipe under lördagen vid lunchtid. Trots att spelaren ägs av Rubin Kazan har han under den senaste tiden tränat med Dynamo Moskva i hopp om att framtiden ska lösa sig. Fransmannen ska vara positiv till en flytt till den ryska ligakonkurrenten men en affär ska inte vara på plats än. Nu sägs Sunderland vara intresserade av sno åt sig spelaren som har kontrakt med Rubin Kazan till och med 30 juni 2017.

Kan bli klubbens sjätte nyförvärv

Skulle den tidigare Rennes-spelaren skriva på med den engelska klubben kommer han att bli klubbens sjätte nyförvärv inför säsongen 2015/2016. Tidigare har man bland annat värvat in Ricky Álvarez från Inter Milan, Younés Kaboul från Tottenham Hotspur och Adam Matthews från Celtic skotska Premier League.

Det har fortfarande inte rapporterats om några kontraktsuppgifter från Sunderlands sida men inom kort sägs man lägga ett bud innan Dynamo Moskva hinner köpa loss spelaren.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365