Uppgifter: Sergio Aguero stannar i Manchester City

Uppgifter: Sergio Aguero stannar i Manchester City

Klubben sätter ner foten

Efter att nye anfallstalangen Gabriel Jesus anlänt till Manchester City har strikern Sergio Aguero funnit det svårt med speltid och var väldigt vag med sina framtidsplaner, vilket har upprört fansen, men klubben skall nu ha sagt att anfallaren kommer att stanna.

Efter Manchester Citys dramatiska 2-1 vinst över Swansea, där nytillskottet Gabriel Jesus avgjorde matchen i de sista minuterna, har utstötte strikern Sergio Aguero och hans framtid blivit en stor snackis. Anfallaren, van vid att vara stjärnan i Manchester City-showen, har inte blivit prioriterad under hösten och vintern, speciellt inte sedan talangen Jesus dykt upp och hamrat in tre mål under sin debutvecka. Detta har väckt frågor hos fansen och via Manchester Evening News uttalade sig den argentinske anfallaren vagt om sin framtid.

– Ibland händer detta. När du är på bänken måste du vänta på din chans. Jag måste hjälpa laget så mycket som jag bara kan dessa tre månader, därefter får vi se vad klubben vill göra med mig. Jag vill stanna, självklart. Om tre år går mitt kontrakt ut, det är därför jag säger att jag är nöjd i klubben. Under de tre månader som är kvar måste jag hjälpa klubben och som jag sade klubben kommer att avgöra om jag har en plats här eller inte, sade Aguero.

 

Enligt Manchester Evening News har nära källor i klubben nu kraftigt dementerat det faktum att de skulle låta stjärnan lämna klubben.

– Det finns ingen vaghet gällande våra positioner. Vi vill att Sergio stannar. Pep har upprepade gånger sagt att han är en viktig spelare för oss och om Sergio säger att det är upp till klubben, ja klubben vill verkligen att han stannar. Ingen här vill att han lämnar, och Pep har varit tydlig med det, sade den okända källan. via MEN.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply