Uppgifter: Nasri jagas av Inter – som även närmar sig Real Madrid-back

Milano-klubben uppges ha ställt in siktet på Manchester Citys Samir Nasri

Under måndagen väntas Real Madrid slutföra övergången för Mateo Kovacic från Inter för ungefär 330 miljoner kronor. Nu har Inter ställt in siktet på vad man vill lägga pengarna på. Fabio Coentrão och Ivan Perisic har uppgetts vara intressant för Milano-klubben ett tag, men nu har även Citys Samir Nasri tillkommit på önskelistan.

Det är italienska Gazzetta dello Sport som skriver att Inter är intresserade av Samir Nasri och kan komma att lägga ett bud på Manchester City-spelaren. Inter, som redan har värvat Stevan Jovetic från City i sommar, skulle i så fall försöka värva Nasri på lån och med en köpoption, likt affären med Jovetic. 28-årige Samir Nasri har inte startat en Premier League-match för City sedan i mars månad.

Vidare så uppger Gazzetta dello Sport att Inter även kommer att använda pengarna från försäljningen av Kovacic till att lägga ett bud på Wolfsburgs yttermittfältare Ivan Perisic, som varit på klubbens önskelista under ett bra tag. Enligt källan så kräver Wolfsburg ungefär 160 miljoner kronor för Perisic, plus knappt 30 miljoner i bonusar. 26-årige Perisic kom till Wolfsburg från Dortmund 2013.

Överens med Fábio Coentrão

Samtidigt så vill Inter förstärka backlinjen ytterligare och jagar därför Real Madrids Fábio Coentrão. Under helgen rapporterades Inter vara intresserat av att låna portugisen från den spanska storklubben, men under måndagen kommer uppgifter om att man istället närmar sig ett köp. Real Madrid uppges kräva ungefär 140 miljoner kronor för Coentrão, medan Inter hoppas på att få ner priset till så lite som ungefär 60 miljoner.

27-årige Coentrão har under de senaste säsongerna fått stå som backup på vänsterbacksplatsen i Real Madrid, där Marcelo oftast fått spela. Under den föregående säsongen blev det endast 13 matcher för Madrid-klubben och portugisen, som under säsongen även uppgetts vara intressant för Manchester United och Benfica, har ett kontrakt som sträcker sig över ytterligare fyra säsonger. Enligt Gazzetta dello Sports uppgifter under måndagen så har Coentrão redan sagt ja till en övergång till Inter, vilket lämnar överenskommelsen klubbarna emellan som det sista återstående innan en övergång kan slutföras.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply