Uppgifter: Manchester United sätter prislapp på Paul Pogba

Uppgifter: Manchester United sätter prislapp på Paul Pogba

Så mycket kostar Paul Pogba

Spelaren som sägs vara på väg till Real Madrid har nu fått en prislapp och det kommer inte bli billigt för spanjorerna att köpa loss fransmannen.

Real Madrids värvning av Paul Pogba ser ut att komma allt längre ifrån för varje dag som går. Den 8 augusti stänger transferfönstret i Premier League och Manchester United fortsätter på samma linje när det kommer till att släppa storstjärnan. The Red Devils tänker inte sänka priset föt att låta fransmannen gå i sommar och nu skriver spansk press att United satt en prislapp för att värva mittfältaren.

Det är Diario MARCA som rapporterar om att United begär 200 miljoner euro för att släppa sin spelare under de kommande tre veckorna. Spelaren själv sägs inte vara allt för intresserad över att få till en övergång och en affär för fransmannen ser ut att komma att längre bort för marängerna.

Paul Pogba är den spelare efter Eden Hazard som Zinedine Zidane helst ville se i Real Madrid nästkommande säsong men nu kan man tvingas rikta blickarna på annat håll för att hitta ett alternativ till världsmästaren.

Paul Pogba har kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2021 med option på ytterligare ett år.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United försöker på nytt med Milenkovic

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply