Otamendi kan återvända till Valencia

Otamendi kan återvända till Valencia

Otamendi återvänder till La Liga?

Försvararen som lämnade Valencia för spel i Manchester City sommaren 2015 kan vara på väg tillbaka till Mestalla. Det skriver spansk press under tisdagen.

Nicolas Otamendi var en av Manchester Citys största värvningar när man för fyra år sedan betalade 44,6 miljoner euro för spelarens tjänster. Argentinaren finns dock inte med i Pep Guardiolas planer till nästkommande säsong och nu skriver spansk press att mittbacken kan vara på väg tillbaka till den spanska ligan där han tidigare spenderade en säsong med Valencia på Mestalla innan flytten till Premier League.

Det är Superdeporte som menar att en nära familjemedlem till Nicolas Otamendi ska ha meddelat att spelaren inte vill fortsätta på Etihad Stadium under den kommande säsongen. Enligt tidningen ska spelarens entourage ha bett City om att lyssna på de bud som finns för att värva mittbacken då flera klubbar är intresserade.

LISTA: Fem saker du inte visste om Nicolas Otamendi

Det är framför allt Arsenal och Atlético Madrid som är intresserade av spelarens underskrift men även Valencia sägs ha mittbacken på sin önskelista.

Det är oklart hur mycket The Citizens vill ha för sin försvarare som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2022 med klubben.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester City vill ha Dani Alves

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply