Isco nära att lämna Real Madrid

Isco nära att lämna Real Madrid

Var nära under transferfönstrets sista dagar

Real Madrids mittfältare Isco har inte fått mycket speltid sedan Zinedine Zidane kom in i bilden och har under en längre tid ryktats lämna, med destinationer som Tottenham och Malaga, affärer som båda föll isär under transferfönstrets sista dagar.

Real Madrids mittfältare Isco har under sommarens gång ryktats vara nära på att lämna, efter att tränare Zinedine Zidane kom in i bilden.  Den franske tränaren sägs inte ha mycket till övers för den spanska mittfältaren och antalet spelminuter har varit få för Iscos del. Det talades om att mittfältaren skulle kunna komma att lånas ut, med stora klubbar som Tottenham och Iscos gamla klubb Malaga på kartan, men enligt Football Espana föll de båda affärerna ihop sent under transferfönstrets gång.

Både Tottenham och Malaga kunde tänka sig att låna in mittfältaren och hade börja jobba på en lånedeal för spanjoren under slutet av augusti, men de båda affärerna föll ihop av diverse anledningar.

Ett återvändande till Malaga hade sett väldigt troligt ut när det kom fram att Ignacio Camacho hade kommit överrens med West Bromwich Albion och med de potentiella pengarna för den transfern som skulle kunna betala för ett säsongslångt lån för Isco. Men Camachos flytt till England föll isär i den elfte timmen då klubbarna inte kunde komma överrens om en summa, vilket betydde att Malaga inte hade plats i sin trupp för spelaren som har gjort över 150 matcher under sina tre år på Bernabeu.

Tottenham var också redo att ta in Isco på en liknande lånedeal och enligt rapporterna skall allt ha varit klart mellan de båda klubbarna för att göra färdigt affären, som sedan föll isär väldigt snabbt på grund av spelarens lönekrav som Tottenham skall ha reagerat ”väldigt negativt” på.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply