Raiola: ”Balotelli kommer absolut att återvända till Premier League”

Raiola: ”Balotelli kommer absolut att återvända till Premier League”
bet365

Agenten försäkrar om att så är fallet

Mario Balotelli har efter en osäker sommar lämnat Liverpool och Premier League efter att ha floppat och blickar nu framåt i franska Nice istället, men anfallarens agent  Mino Raiola intygar att italienaren kommer att återvända till den engelska ligan.

Det har varit en del prat om Mario Balotelli under sommarens gång, sedan det uppdagades att Liverpool inte ville behålla anfallaren och inte var så sugna på att betala hans lön då tränare Jürgen Klopp ändå inte hade några planer för honom. Snacket har handlat om vart anfallaren skulle kunna ta vägen istället och flertalet mellanstora klubbar skall ha visat intresse men ingenting var konkret. Men tillslut materialiserades en deal då Nice valde att värva anfallaren på en gratis transfer. Balotelli lämnade Liverpool och Premier League med enbart ett mål, och var även utlånad till Milan under sin tid i England men det gick inte bra där heller.  Mino Raiola, Balotellis agent, menar dock på att Balotelli kommer att återvända till Premier League en dag.

– Italien är ohållbart för honom att bo på grund av den uppmärksamhet han får, sade Raiola via Goal.

– Om han bevisar att han kan bli stabil i Nice och göra mål, föreställ er då hur attraktiv han skulle bli för en Premier Leaguetränare som en fri agent nästa sommar. Frankrike behöver honom som de behöver Zlatan (Ibrahimovic) Han är bra för ligan men han kommer absolut att återvända till Premier League. Vad skulle en riktig tränare göra? Chansa 100 miljoner pund på en anfallare eller ta Balotelli? För ingen kan säga till mig att han inte är världsklass.

– Jag skulle inte ha gett med mig när han frågadeom han kunde lämna City. Det är det enda stora misstag jag gjorde, erkände Raiola angående Balotellis flytt från Manchester City till Milan.

– Fotboll behöver vara hans prioritet, inte en fästmö eller ens en fru. För att vara en toppatlet måste du göra uppoffringar och efter 11 eller 12 år kan du återskapa balansen och ha det liv du vill, avslutade Raiola.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply