Isco: ”Kan lämna i slutet av säsongen”

Isco: ”Kan lämna i slutet av säsongen”

Men ingenting är ännu säkert

Real Madrids mittfältare Isco har länge omringats av rykten om hans framtid och vart han kan komma att ta vägen då klubben inte sägs vilja ha honom och nu uttalar sig mittfältaren själv om att han kan se sig själv lämna.

Isco har under en längre tid fått se sig själv på bänken eller utanför Real Madrids trupp och särdeles mycket speltid har den spanske landslagsmannen inte fått se till. Under förra säsongen fick han se till mycket mer speltid och om han inte startade matcherna så fick han i alla fall se till att hoppa in. Det blev fem mål och 12 assists för Isco, tre ligamål och två cupmål. Men under årets säsong så har det inte blivit många minuter spelade för 24åringen och han har inte lyckats med att näta. Under inledningen av säsongen led mittfältaren av en spricka i sin ankel, vilket höll honom borta från spel, men därefter har det enbart blivit enstaka minuter här och där i säsongens första matcher.

Media har snappat upp detta och det talas mycket om att Real Madrid och Zinedine Zidane inte alls är intresserade av mittfältaren och vill göra sig av med spanjoren. Isco har kopplats ihop med flyttar till diverse olika klubbar, till exempel så skall hans gamla klubb Malaga vara väldigt benägna att mittfältaren återvänder tillbaka, medans Londonklubben Totteham Hotspur uppges vara galna i mittfältaren och vill se spanjoren i deras trupp. Även Manchester United sägs vara intresserade, med gamle Real Madrid-tränaren Jose Mourinho som finner mittfältarens tjänster nyttiga.

Nu går mittfältaren själv ut och kommenterar sin situation, där han menar på att han kan tvingas lämna klubben om han inte får mer speltid, enligt Manchester Evening News.

– Om jag fortfarande bara har gjort ett par matcher vid slutet av säsongen, kommer jag att söka något annat. Vid 24 års ålder så måste jag göra rätt för att bättra mig, sade Isco.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply