Manchester United jagar fortfarande Nemanja Matic

Manchester United jagar fortfarande Nemanja Matic

Redo att släppa Schweinsteiger

Manchester United har under en längre tid varit intresserade av att värva Chelseas Nemanja Matic då Jose Mourinho har intresse av att återförenas med mittfältaren och är redo att sälja Bastian Schweinsteiger och Morgan Schneiderlin för att se det hända.

Manchester Uniteds nye tränare Jose Mourinho har efter enbart ett fåtal månader på posten som tränare i den legendariska klubben gjort flertalet ändringar. Efter några turbulenta år där klubben gått igenom två tränare efter pensioneringen av Sir Alex Ferguson och producerat ojämna resultat, så har Mourinho kommit in för att ställa allt till rätta. Den portugisiske tränaren har tagit in ett antal nya stjärnspelare som Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba, vars transfer slog nya rekord, och även planerat att göra sig av med flertalet spelare.

En spelare som Mourinho under en längre tid haft ögonen på är Nemanja Matic, portugisens defensive mittfältare när han fortfarande jobbade i Chelsea. Det var Mourinho som värvade in Matic till Londonklubben 2014 och de båda skall ha haft en bra relation och jobbade tillsammans under Chelseas succéår då de krossade motståndet i den engelska högstadivisionen och vann Premier League. Nu vill Mourinho försöka locka den serbiske landslagsspelaren över till sin nya klubb i Manchester United rapporterar den engelska tidningen The Mirror, och han har ännu inte gett upp.

Utmanare till serbens signatur är de italienska mästarna Juventus, som också sägs vara intresserade av Matic. Mourinho skall vara beredd att sälja både Bayern Münchenstjärnan Bastian Schweinsteiger, som inte har lyckats imponera på tränaren, samt Morgan Schneiderlin, för att göra plats för den 28årige defensive mittfältaren Matic. Serbens kontrakt med Chelsea löper ut sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply