Uppgifter: Tottenham sätter prislapp på Harry Kane

Uppgifter: Tottenham sätter prislapp på Harry Kane

Så mycket kostar Harry Kane

Anfallaren som jagas av Europas största klubbar har nu fått en prislapp. Det är ingen liten summa som Spurs kräver för sin målgörare.

Harry Kane är ett namn det alltid pratas om när det kommer till övergångar och transfers. Anfallaren som slagit igenom i Tottenham Hotspur finns på önskelistan hos bland annat Real Madrid och Barcelona men Spurs har inte visat något intresse för att sälja sin spelare. Tidigare har priset för storstjärnan legat på 225 miljoner euro men nu har Tottenham satt en ny prislapp för de som vill köpa loss målgöraren.

Enligt spansk press ska ägaren Daniel Levy satt en prislapp för att släppa sin storstjärna men det blir ingen billig historia för den klubb som vill knyta till sig engelsmannen. Det är den spanska tidningen Diario AS som skriver att Tottenham kräver 350 miljoner euro för att släppa sin spelare.

Det är framför allt Real Madrid som visat intresse för spelaren och den spanska huvudstadsklubben sägs komma att höra av sig för att höra sig för om spelarens tjänster. Man ska dock inte vara villiga att betala 350 miljoner euro för Harry Kane.

SE ÄVEN: Uppgifter: Barcelona favoriter att värva Harry Kane

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply