Roy Keane: ”Harry Kane borde lämna Tottenham”

Roy Keane: "Harry Kane borde lämna Tottenham"

I gårdagens match mot Albanien var Harry Keane en av målskyttarna för sitt England.  Matchen slutade 2-0 till engelsmännen och även Mason Mount hittade nätet. Rubrikerna efter matchen handlade till mestadels om Roy Keanes uttalande gällande Harry Kanes fortsatta framtid i Tottenham.

Enligt Sky sports menar Roy Keane att Harry Kane behöver byta klubb i sommar för att kunna ha en chans att vinna titlar. Kane själv har tidigare sagt till Sky Sports att han kan lämna Tottenham om inte klubben börjar att prestera och vinna troféer. Det största problemet gällande en försäljning av Harry Kane är hans enorma prissumma. Enligt flera källor är de största klubbarna i Europa inte villiga att betala summan som Tottenham kräver för anfallsstjärnan. Tottenham Hotspurs står inför en oerhört viktig period i ligaspelet. Laget ligger just nu på en sjätteplats vilket inte är en godkänd placering enligt klubbledningen. Om klubben inte når en Champions League-placering kommer man enligt flera källor sparka José Mourinho. Om klubben även skulle tappa Harry Kane skulle det vara oerhört tungt för både fansen och laget.  Kane har ett kontrakt som löper ut sommaren 2024.

Tottenham Hotspurs har faktiskt en chans på att vinna en titel den här säsongen. Man kommer att ställas emot Manchester City i ligacupfinalen och matchen kommer att spelas i slutet av april. Vi får se om London-laget kan bryta ner ångloket från Manchester.

Tottenham spelar sin nästkommande match mot Newcastle på bortaplan. Matchen spelas klockan 15:05 på söndag.

SE ÄVEN: Arsenal visar på nytt intresse för Nabil Fekir

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply