Alexander Isak listas som möjlig värvning hos Chelsea

Alexander Isak listas som möjlig värvning hos Chelsea

Alexander Isak har kopplats ihop med flera storklubbar inför sommarens transferfönster. Nu listas svensken som en möjlig värvning hos Chelsea.

Chelseas värvning av Timo Werner har inte alls gått som klubben hoppats. Tysken har under ligasäsongen endast lyckats göra mål fem gånger, något som gör att klubbledningen nu är på jakt efter en ny anfallare.

Nu listar The Sun potentiella anfallsvärvningar som Chelsea kan göra inför nästa säsong och det är här Alexander Isak kommer in i bilden. Enligt tidningen kan den svenske landslagsanfallaren vara ett alternativ för Thomas Tuchel om klubben inte skulle lyckas hämta in varken Erling Haaland eller Romelu Lukaku som tidigare kopplats ihop med The Blues.

”Det skulle vara en chansning då han är relativt oprövad, men det är absolut ett alternativ att överväga. Självklart skulle det vara en risk för alla storlag att värva honom. Jag har dock en känska att han kan bli en spelare som är på allas läppar under många år framöver”, skriver journalisten Simon Phillips.

Alexander Isak har kontrakt med Real Sociedad till och med sommaren 2024. Detta med en utköpsklausul på 70 miljoner euro. Borussia Dortmund har en återköpsklausul på 30 miljoner euro.

. Denna säsong har det blivit 12 mål på 24 matcher för anfallaren i klubblaget.

SE ÄVEN: Manchester United vill värva Marcos Llorente

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply