bet365

Liverpool accepterar budet på anfallaren

Ytterligare en spelare kan snart lämna Anfield

Det är köbildning till utgången i Anfield, spelare efter spelare ryktas bort och nu kan en av de vara klar för ligakonkurrenten.

-Förvänta er många avsked

Så svarade Brendan Rodgers på frågan om hur Liverpool skulle avsluta transferfönstret. Spelarna som ryktats bort är bland annat Alberto Moreno, Lucas Leiva, Mamadou Sakho, Tiago Illori och nu även Fabio Borini.

Italienska anfallaren var Brendan Rodgers första värvning när han kom till klubben men Borini har inte imponerat under sin tid i Liverpool FC. Redan för ett år sedan såg han ut att vara klar för Sunderland AFC men av någon oklar anledning valde han att stanna trots allt. Efter ytterligare en säsong utan speltid i A-laget ser 24-åringen ut att lämna.

Stort intresse

Många klubbar har ryktats vara efter honom. En storfavorit till att få anfallarens signatur var Inter men så blev det inte, ännu har han inte lämnat England. Kanske kommer han stanna kvar i landet trots att han lämnar Liverpool, nya uppgifter från trovärdiga BBC uppger att Sunderland ska ha lagt ett bud som dessutom accepterats av Liverpool.

Budet som ska ha lagts på italienaren är värt upp till 130 miljoner kronor, en del betalas ut direkt och en del är prestationsrelaterade utbetalningar. Som nämnt har Sunderland tidigare gjort försök att köpa italienaren men utan lycka, värt att nämna är att Borini spelade säsongen 2013-14 i Sunderland men på lån.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply