Uppgifter: Marouane Fellaini förlänger med Manchester United

Uppgifter: Marouane Fellaini förlänger med Manchester United

Tränare Jose Mourinho är ett stort fan

Trots många tveksamma insatser under de föregående åren och rykten om att han kommer att lämna, har Marouane Fellaini, efter att Jose Mourinho gett honom självförtroende, presterat väldigt bra och en förlängning med klubben ser nära förestående ut.

Marouane Fellaini kom till Manchester United 2013 och skrev då på ett femårskontrakt med klubben värt runt 27,5 miljoner euro. Men under sin tid i klubben har den före detta Evertonspelaren mest fått utstå kritik och har inte direkt blivit hyllad för sina insatser för klubben. Detta har föranlett till att en flytt bort från klubben sett allt mer och mer oundviklig ut. Men sedan nye tränaren Jose Mourinho kom in har det blivit en förändring i attityden gentemot Fellaini såväl som Fellainis egna insatser. Mourinho tror på mittfältaren och vill nu erbjuda honom ett nytt tvåårskontrakt skriver The Sun, detta om han fortsätter att imponera den nye Unitedtränaren.

28åringen har fortfarande två år kvar på sitt kontrakt, där han tjänar ungefär 110 000 pund  veckan och verkar vara omtyckt av den portugisiske tränaren.

– Fellaini spelar bra, sade Mourinho enligt Manchester United egna hemsida efter slutsignalen på Old Trafford, säsongens första hemmamatch som spelades mot Southampton där United vann med 2-0.

– Det är en totalförändring i relationen och jag är nöjd med resultatet. Kanske ett enkelt telefonsamtal kan göra skillnad för en spelare som kände att han inte var älskad, för en spelare som, när transfermarknaden öppnades, alla sade borde lämna. Alla sade att han inte var någonting för mig.

– Kanske kan då ett enkelt telefonsamtal, efter min presentation som Manchester Uniteds tränare, ändra en hel del. Jag sade till honom: ”Glöm allting du har läst. Med mig behöver du säkerligen inte lämna”.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply