Jonny Evans allt närmare Arsenal?

Jonny Evans allt närmare Arsenal?

­West Bromwich vill inte sälja men kan tvingas

Arsenal är på jakt efter en försvarare och har sina ögon på West Bromwichs mittback Jonny Evans och tränare Tony Pulis fasar nu för att de inte kommer kunna hålla kvar vid sin stjärnförsvarare.

Arsenal har under en längre tid sökt en försvarare, då Londonklubben sitter ganska illa till när det gäller försvaret, och klubben har hittills inte varit särskilt aktiva under sommarens transferfönster. Detta har gjort supportrarna upprörda, då klubben saknar såväl Per Mertesacker som Gabriel, båda långtidsskadade, samt Laurent Koscielny som ännu inte har återhämtat sig helt efter sommarens EM i Frankrike där han spelade en nyckelroll i Frankrikes försvar. Detta innebar att tränare Arsene Wenger fick sätta in nykomlingarna Calum Chambers och Rob Holding i en kritisk match mot Liverpool, som slutade i en 4-3 förlust.

Jonny Evans däremot var framstående under West Broms 1-0 vinst mot Crystal Palace förra veckan och tränare Tony Pulis menar på att han kommer att kämpa för att behålla honom.

– Det viktigaste är att Jonny är med oss och vi vill att han skall stanna för han är en framstående spelare, sade Pulis enligt ESPN.

– Du vill inte förlora din bäste spelare, men det händer ibland i fotbollen. Om det händer, måste du vara säker på vart dina ersättare är.

West Brom värvade in Evans under förra sommaren för 8 miljoner pund från Manchester United och har varit en utstående spelare för dem under sitt första år i klubben, en form som bara har fortsatt.

– Han är väldigt väl respekterad i omklädningsrummet, han är mycket tystare än Fletch (Darren Fletcher) eller folk som han, men han gör sitt jobb och han får otroliga mängder respekt på grund av hur han spelar, avslutade Pulis.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply