Klart: West Ham förlänger med Michail Antonio

Den storsatsande London-klubben har förlängt kontraktet med en av sina nyckelspelare idag. Det rör sig om engelsmannen Michail Antonio som kritat på ett avtal som gör honom till West Ham-spelare till minst 2021.

På West Hams officiella hemsida kunde man på eftermiddagen under torsdagen se klubben gått ut med bundit till sig en av sina spelare för fyra år framöver. Det rör sig om den den landslagsmeriterade, offensiva pjäsen Michail Antonio som förlängt sitt kontrakt med London-klubben fram till år 2021. Antonio, som tidigare spelat för bland annat Nottingham Forrest och Southampton, säger, i ett uttalande på West Hams hemsida, att han är väldigt glad över att ha förlängt sitt kontrakt med klubben.

Antonio valdes till West Hams bäste spelare efter att ha gjort succé under fjolårets säsong. En av de högsta hönsen i West Ham, David Sullivan, var den som fick Antonio att skriva på kontraktet och säger på klubbens hemsida att ”det är en stor glädje för West Ham att få behålla en av sina bästa spelare”. ”Vi önskar Michael en snabb rehabilitering av sin skada och ser fram emot att ha honom tillbaka starkare nästa säsong”.

Under sin tid i West Ham har Antonio fått se sig själv husera på flera olika positioner. När han först anlände till klubben 2015 var hans naturliga position högerback. Men med tiden, och ett par mål in på kontot, har den massiva engelsmannen flyttats allt högre upp i banan av Slaven Bilic och ses numera som en offensiv spelare i första hand.

För West Ham har säsongen varit en stor besvikelse. Klubben hoppas kunna upprepa prestationen man visade upp under fjolårets säsong inom de närmaste åren och då kommer Antonio bli en viktig spelare för dem.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply