bet365

Scholes: ”Bale vore perfekt för United”

”Min känsla är att han vore helt perfekt för Manchester United”

Gareth Bale valde för cirka ett och ett halvt år sedan att lämna Tottenham och Premier League för att istället fortsätta i den spanska giganten Real Madrid. Men de senaste månaderna har det på grund av utebliven målproduktion börjat gnällas lite på walesaren i den spanska huvudstaden, och samtidigt har ryktena om en flytt till Manchester United börjat intensifieras igen.

Nu har en av de största Unitedprofilerna genom tiderna, Paul Scholes, kommit med ett uttalande som bara lär spä på ryktena om en eventuell flytt än mer. Efter helgens El Clasico skrev den före detta mittfältaren, och nuvarande tidningskrönikören, nämligen i sin veckovisa kolumn i The Times att 25-åringen vore helt perfekt för ”the red devils”.

– Min känsla är att han vore helt perfekt för Manchester United, skrev legendaren och fortsatte.

– Han skulle verkligen bli älskad på Old Trafford. Jag tror att han skulle kunna hjälpa Louis van Gaal att ta Manchester United till fajten om Premier League-titeln redan nästa år.

– Alla bra spelare vill känna sig uppskattade, och han skulle komma till United i en tid då laget letar efter en verklig ledare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply