”Roma-floppens agent på plats i Portugal”

Benfica ett alternativ för  Juan Iturbe

Den 22-årige yttern Juan Iturbe letar fortfarande efter en ny klubbadress. Nu kommer uppgifter som pekar mot Benfica. Spelarens agent uppges nämligen befinna sig i Portugal för att träffa den portugisiska storklubben.

Vi är inne på den sista veckan av sommarens transferfönster och en spelare som under dessa dagar ska försöka finna sig en ny klubb är Juan Iturbe. Yttern skrev förra sommaren på för spel med Roma, i en flytt från Hellas Verona som kostade Giallorossi 22 miljoner euro i övergångssumma.

Hård konkurrens på ytterpositionerna

Tiden i Rom blev dock inte vad någon av parterna hoppats på. Efter att Roma nu dessutom förstärkt rejält på offensiv front, speciellt ytterpositionerna med duon Mohamed Salah och Iago Falque, tvingas nu 22-åringen ta sig en titt efter en ny plats för att spela. Tidigare har klubbar som Everton och West Ham nämnts från Premier League och även flera klubbar i Serie A.

Agenten på plats i Portugal

Nu blåser vindarna däremot mot Portugal. Enligt dagens uppgifter från portugisiska tv-kanalen TVI24 ska spelarens agent Gustavo Mascardi befinna sig i landet för att förhandla med de regerande portugisiska mästarna, Benfica. Spel i Portugal är dessutom inte främmande för Juan Iturbe som tidigare spelat tre säsonger för toppkonkurrenten Porto.

CalcioNews24 rapporterar också i ämnet idag och hävdar att det redan kommit ner till kontraktsförhandlingar mellan spelarens agent och Benfica.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply