UPPGIFTER: Här spelar Víctor Valdés de kommande säsongerna

MANCHESTER UNITED ÖVERENS MED BESIKTAS

Efter en totalt misslyckad säsong i Manchester United för Víctor Valdés rapporterar nu brittiska Sky Sports att United är överens med Besiktas om en övergång.

Manchester United är överens med Besiktas om en övergång för den spanske målvakten Víctor Valdés, det rapporterar brittiska Sky Sports under onsdagen. Enligt tv-kanalen är det nu upp till Süper Lig-klubbens tränare Şenol Güneş om han vill värva in spanjoren eller om man är intresserad av en annan målvakt. I tisdags sålde Besiktas sin andremålvakt Cenk Gönen till största rivalen Galatasaray vilket gjort att man behöver ta in en ersättare och Víctor Valdés är den spelare som enligt uppgifter ska ha legat högst upp på listan.

Under de onsdagseftermiddagen har det pratats om att spelaren kommer skriva på för två säsonger och ha en lön på 2 miljoner euro per säsong.

I bråk med van Gaal

En av anledningarna till att Víctor Valdés vill lämna Manchester United är infekterade relationen med Louis van Gaal. De båda har inte kommit överens under förra säsongen och för Valdés kom droppen när han mer eller mindre endast fick spela med Uniteds ungdomslag. Efter några väl utvalda uttalanden från båda parter ser det nu ut som att Valdés United-saga börjar leda mot sitt slut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply