Real Madrid väldigt intresserade av Otamendi

Valencia-försvararen har tidigare länkats till Manchester United

Premier League-klubben Manchester United får nu väldigt hård konkurrens i slaget om Valencia-spelaren Nicolas Otamendi. Enligt uppgifter ska nämligen Real Madrid vara väldigt intresserade av honom.

Den argentinske försvararen Nicolas Otamendi, 27, har den senaste tiden länkats friskt ihop med en flytt till Premier League och Manchester United, där Louis van Gaal sägs vara väl intresserad av att plocka in försvararen till lagets kritiserade defensiv. Valencia ska dock inte vara sugna på att släppa stjärnan billigt och kräver åtminstone 50 miljoner euro för en försäljning, enligt Mundo Deportivo.

Benitez utmanar van Gaal

Och det kommer andra jobbiga uppgifter från den spanska tabloiden för The Red Devils. Enligt tidningen Mundo Deportivo ska nämligen La Liga-giganten Real Madrid vara mycket intresserade av Nicolas Otamendi och kan tänka sig att försöka få loss spelaren i en bytesaffär där en viss summa också är tänkt att inkluderas.

En stor förhoppning i Madrid-lägret ska också vara att agenten Jorge Mendes ska vara en hjälpsam nyckel i förhandlingarna, speciellt med tanke på att han representerar flera spelare i båda klubbarna. Och skulle det hela resultera i att Los Blancos värvar Nicolas Otamendi, då kan någon av de tre mittbackarna – Pepe, Sergio Ramos och Raphael Varane – få packa sina väskor och lämna Marängerna.

Tjugo landskamper för Argentina

Den argentinska backen står i dagsläget under kontrakt med den spanska klubben Valencia till sommaren 2019 och stod den gångna säsongen för sex mål på 35 matcher i La Liga. Han har tidigare representerat den portugisiska storklubben Porto och har 20 landskamper på sin meritlista, med bland annat ett landslagsmål, på sin meritlista.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply